Beoordelingen van Otoro Sushi Ede

Recente recensies

5.0
X
25 mei 2024

De kipstukjes waren anders dan normaal en echt veel minder lekker.

Esmee
21 mei 2024

De sushi was super goed en de bezorger heel vriendelijk en vrolijk!

Peter
17 mei 2024
Christianne Lolkema
15 mei 2024

Sushi was weer erg heerlijk. Nog steeds erg tevreden!

Koos van Boven
13 mei 2024

opnieuw voor de zoveelste keer een uitstekende levering en op tijd bezorgd

Rianne
12 mei 2024
John Jansen
11 mei 2024

Alles prima in orde.

Erica
9 mei 2024

Op de afgesproken tijd geleverd en het was weer heerlijk

Sander
6 mei 2024

Prima kwaliteit, zowel sushi als warme gerechten!

Janneke
3 mei 2024

Altijd goed, lekker eten en keurig en op tijd bezorgd.

Christianne Lolkema
29 april 2024

Bezorger kwam 15 min eerder dan aangegeven (top!). De paling nigiri was kleiner dan normaal en leek daarom eigenlijk te duur voor wat je er voor krijgt. De rest van de bestelling was heel prima, de zalm zelfs boterzacht. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

José Braber
21 april 2024

Alles was heerlijk vers! Heb zeker smakelijk gegeten!! Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eddy van de Werken
21 april 2024

De family box die we besteld hadden was zeer smaakvol. Herhalingsgevaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Florian Kamphuis
10 april 2024

Gister was het net wat minder dan andere keren. De Chilisaus smaakte wat zuurder dan normaal en alsof hij aangelengd was. De krokantjes van onder andere de garnalen in de sushi waren minder krokant en de lente-ui op de Gyoza miste. Gelukkig hadden we die zelf nog in huis.

Angélique
9 april 2024

De beste sushi van Ede!

Astrid
5 april 2024

De bezorging was eerder dan vantevoren doorgegeven was dus dat was top. De kwaliteit was iets minder dan we gewend waren. De sushi viel erg makkelijk uit elkaar. We zijn normaal erg tevreden.

Fokke
4 april 2024
Vincent Polak
30 maart 2024

Erg professioneel

Tjerk Breetveld
28 maart 2024

Goede kwaliteit en vriendelijke mensen!

Van Lint
25 maart 2024

Super lekkere sushi’s en heel mooi gemaakt. Absolute aanrader

Edwin
19 maart 2024

Heerlijke sushi, om je vingers bij af te likken

Maud
18 maart 2024

Erg lekker, netjes op tijd. Bestellen hier regelmatig.

Luc
16 maart 2024
R
16 maart 2024

Lekkerste sushi om te bestellen. Echt heerlijk!! personeel is heel aardig. En ze zijn altijd op tijd, soms zelfs iets vroeger.

Maaike
16 maart 2024

Normaliter erg lekker. Smaak was prima, zaten alleen zo’n enorme hoeveelheid edame en mais in dat dat overheerste. Erg zonde.

Christianne Lolkema
14 maart 2024

Sushi was op kamer temperatuur geleverd en was exceptioneel goed. Goed gerolt, uitstekend van smaak. Niks op aan te merken.

Katie
14 maart 2024

I love your takeaway and you always do a great job. My only complaint is that there is always so much soy sauce included and I find the minimum order of 35 euros to be too high. If the minimum was lower, I would order more often. Thanks !

Kai
13 maart 2024

Vanavond Uitstekende sushi ben echt blij en blijf een vaste klant tot snel mvg kai

Danique
12 maart 2024

Altijd verse sushi. De gebakken garnaal in de gerechten is ook altijd nog lekker krokant. Zeker een aanrader.

Aniek
10 maart 2024

Hartstikke lekker en ook iets eerder bezorgd dan aangegeven. Helemaal prima!

Georgie Polak
26 februari 2024

Na een lange tijd weer wat besteld. Jullie waren al aan de prijs, maar nu schrok ik toch echt.

Stephanie
16 februari 2024
Herkendaal
12 februari 2024
Eveline
12 februari 2024

Super lekker sushi!

Fenne
11 februari 2024

Wat ons betreft top! Heeft nooit teleur gesteld, Susi is heerlijk vers, krokant en warm waar nodig. Wij bestellen altijd de uramaki, hosomaki, wakame en een absolute aanrader de Gyoza Chicken. Gewoon hele goeie keuze als je lekker thuis sushi wilt eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ine
5 februari 2024

Heerlijk, producten mooi verpakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

En
4 februari 2024
Alex
4 februari 2024

Sushi was super en keurig op tijd in Otterlo afgeleverd.

Hennie
28 januari 2024

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
22 januari 2024

Prima, zoals altijd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raymond
21 januari 2024
Ciska van Dooren-Schouten
21 januari 2024

Topkwaliteit sushi! Een van de betere in de omgeving 👍🏻

Pols
17 januari 2024
Joyce Sauter
15 januari 2024

De sushi's zijn heerlijk, maar graag iets strakker oprollen. Is makkelijker bij het eten met stokjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hichem
8 januari 2024

Ik blijf het elke keer weer zeggen... HEERLIJK

Janbart Rierink
7 januari 2024
Marco van den Heuvel
7 januari 2024

Goed eten! Prima bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M van der Burgh
2 januari 2024

Eerste keer hier besteld en laten bezorgen. Keurig en goed verpakt, warme gerechten waren nog goed warm. Alle sushi was heerlijk vers en smaakte top! De Japanse angus beef was daarentegen slechter dan we ooit hebben gegeten, het was zo taai dat we het hebben weg moeten gooien! Kan echt niet, zeker niet voor een bakje voor € 17,50,-, hoort gewoon super mals te zijn! Hiervoor willen we dan ook ons geld terug. Aub contact

Dennis Kampert
30 december 2023

Top zoals altijd!

Silvana Wiedeman
28 december 2023
Christian van Lint
24 december 2023

Uitstekende kwaliteit en smaak. Wederom geweldig en keurig op tijd geleverd

Hans
23 december 2023

Dankzij otoro een fijne pre kerst sushi diner thuis :-)

Jan Brouwer
21 december 2023
GERT VAN SANTEN
21 december 2023

Keurige levering op tijd! We hebben heel lekker gegeten.

John Jansen
9 december 2023

Heerlijke sushi, ruime keuze. Snelle bezorging.

F.Kamphuis
9 december 2023

Heerlijk, alleen vandaag maar voor een persoon gember en wasabi ontvangen.

Jan
7 december 2023

Ons vaste sushi-adres. Altijd goed.

V dijk
5 december 2023
A Pantouw
30 november 2023
Fiona Huurnink
25 november 2023

Het was heerlijk! Maakte ons meiden avond helemaal compleet

majon watson
21 november 2023

Keurig op tijd gebracht en heerlijk verse sushi

m
21 november 2023

👍🏻

John Jansen
21 november 2023

Makkelijk vis app bestellen. Prima op tijd bezorgd.

Patrick
17 november 2023
Mies
12 november 2023
Patricia
10 november 2023

Lekkere sushi!

JPCP
5 november 2023
Evelien Heslinga
5 november 2023

Zeer tevreden! De sushi was erg lekker, netjes verpakt en het werd op de afgesproken tijd geleverd.

Gert van Santen
3 november 2023

Ook mijn tweede ervaring met Otoro voldeed volledig aan de verwachtingen; ook onze gasten vonden het geweldig. Op naar de volgende keer.

Gert van Santen
31 oktober 2023

Deze eerste keer was een plezierige ervaring, met uitstekende rijst en prima vis. Alleen de nuri was wat minimaal waardoor de California rol uit elkaar viel. Maar wel erg lekker.

M
31 oktober 2023
Anoniem
30 oktober 2023
Daniëlle
28 oktober 2023

De dragon minibox een aanrader voor als je met 2 personen bent en uiteraard goed van kwaliteit en smaak😋 Tip: voor het oog, het doosje voor de dragon rol is net niet hoog genoeg waardoor de topping verloren gaat in de deksel.

Gerard
27 oktober 2023

Eten was fantastisch, maar bezorging was een drama. In de middag om 16u besteld met de opmerking dat het er kwart voor 6 moest zijn. Maar kwamen als nog ruim 45 minuten te laat.

Aleth Bolt
21 oktober 2023

Heerlijk gegeten! Er ging even iets mis met de bezorging, maar geen probleem. Het werd snel opgelost.

Arien Landman
2 oktober 2023

Bezorging heeft uiteindelijk anderhalf uur geduurd terwijl er een uur was gecommuniceerd. We hebben nagebeld om te vragen of alles oké was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hichem
27 september 2023

Als je 1x p.w. gaat halen zegt dat volgens mij genoeg. Heerlijk!

Janneke
27 september 2023
Cozmina
22 september 2023

Persoonlijk, vind ik het beste sushi take away van Ede. Goede qualiteit en ook variëteit aan wat je kan bestellen.

Kamphuis
22 september 2023

Beste sushi ooit, vers, mooi opgemaakt en vriendelijke bezorger die even belde dat hij iets later was door het drukke verkeer. Top!

Hichem
20 september 2023

Het was alweer een tijdje geleden dat wij besteld hadden. Maar na 1 sushi wist ik gelijk weer waarom ik alleen hier nog bestel.

Miriam Vogelaar
17 september 2023
Christian van Lint
3 september 2023
Christianne
2 september 2023

Goede sushi zoals altijd en de bezorgster was erg vriendelijk.

Kim
28 augustus 2023

Heerlijke sushi, alles vers! Makkelijk online te bestellen, zeker voor herhaling vatbaar..

Ilse
26 augustus 2023

Door drukte wat laat maar het wachten was de moeite waard

Schouten
25 augustus 2023

Erg goede sushi, vlotte bezorging

Liesbeth Bos
23 augustus 2023

Tip: was niet mogelijk om met ideal te betalen én een fooi te geven.

Sophie
19 augustus 2023

Was weer heerlijk!

S.Polderman
18 augustus 2023

Heerlijk gegeten , een aanrader!

Rose
17 augustus 2023
Koos van Boven
13 augustus 2023

ik moet nog steeds wennen met het vragen om stokjes, wasabi en soya. Nu weer geprobeerd en weer niet gelukt. Volgende keer weer proberen dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maud
13 augustus 2023

Op de afgesproken tijd bezorgd, en heel lekkere sushi! Nog steeds blij dat ze in Wolfheze bezorgen :). Ze belden omdat iets niet meer op voorraad was, en hadden het verschil in prijs contant bij de bestelling gedaan. Erg keurig! We zijn en blijven vaste klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tomas
13 augustus 2023
Mike
12 augustus 2023

Zoooooo lekker!!!

Kamphuis
8 augustus 2023

Heerlijke verse sushi, vriendelijke bezorging !

Christianne
7 augustus 2023

Ik kom woorden tekort om deze bestelling te omschrijven, maar hij had niet beter gekund. De rollen waren perfect van smaak, consistentie en vulling (al was de beef wat groot gesneden) en de sashimi was subliem. Elke cent waard.

A.storteboom@chello.nl
5 augustus 2023

Het was weer zo als we gewend zijn Dus heerlijk bedankt ga zo door.

Bastiaan janssen
5 augustus 2023

Bestelling gedaan voor 19.45 20.00 gebeld dat de bestelling klaar was Na 20.30 bezorgd, ruim 45 minuten te laat Normaal zijn bestellingen op tijd en als het te laat is wordt dat tijdig aangegeven Heb fooi gegeven vooraf maar dat was dus onterecht ;-) Ik snap dat het druk kan zijn en dat jullie je best doen. Kan een keertje fout gaan dus volgende keer bestellen we weer want kwaliteit is goed en normaal de bezorging ook

Pater
2 augustus 2023

Goede sushi en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.