Beoordelingen van Otoro Sushi Ede

Recente recensies

5.0
John Jansen
25 september 2022

Heerlijke sushi, yakitori, miniloempia's.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steinmeier
18 september 2022

Heerlijk en netjes

Gh Brouwer
16 september 2022
mariska
13 september 2022

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
12 september 2022

Mooi op tijd, zelfs iets te vroeg en prima verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natascha
9 september 2022

Viel dit keer erg tegen

Astrid
7 september 2022

Het smaakte zoals gewoonlijk weer super goed en de bezorging was precies op tijd. Helemaal top!

Sara javan
6 september 2022

Het is het enige restaurant dat een geweldige score van mij krijgt.

Marcel Mulckhuijse
4 september 2022
M Koning
3 september 2022

Vandaag de nieuwe pokebowls geprobeerd. Super lekker, onze Complimenten!

Mo
2 september 2022
Michelle
30 augustus 2022

Zoals altijd, super! Heerlijk verse sushi, bezorging op tijd.

Lisha
29 augustus 2022
Maaike
28 augustus 2022

Altijd de lekkerste 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ray
25 augustus 2022
Koos van Boven
22 augustus 2022

Weer een voortreffelijke kwaliteit en exact op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anique
20 augustus 2022

Grote complimenten aan de bezorging vanavond. Ze moesten door een grote hectiek heen vanwege Heideweek en waren wat aan de late kant. Maar netjes gebeld en het belangrijkste, ze veilig zijn overgenomen. Dank voor de goede zorgen!

Christien
19 augustus 2022

Hartstikke lekker, vers, en op tijd klaar!

Maaike
18 augustus 2022

Favoriete sushi uit Ede 😋

Geralda
12 augustus 2022

Was heerlijk zoals altijd!

Hazel
12 augustus 2022

Was echt super lekker!! Niks op aan te merken, helemaal top!

John Jansen
9 augustus 2022
John Jansen
4 augustus 2022

Prima kwaliteit, prima service.

Maaike
4 augustus 2022

Zoals altijd erg lekker :)

Peter Zomerhuis
1 augustus 2022

Bestelling om 17;00 geplaatst, voor levering 18:45, afgeleverd om 18:55

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Georgie Polak
28 juli 2022
Willeke
27 juli 2022

Bezorging stipt op tijd. Warme gerechten waren lekker warm en voldoende van alles. Heerlijk gegeten.

Christianne van der Sluis-Lolkema
27 juli 2022

GEWELDIG! Verzoek tot aanpassing werd gehonoreerd, de kwaliteit van de sushi was subliem zoals altijd en de bezorging snel. Altijd een feestje om hier te mogen bestellen!

Meta
25 juli 2022
Alex
23 juli 2022

Prima in orde, zowel de bestelling als de kwaliteit en bezorging. Tot snel.

Melissa Bouwmeester
20 juli 2022

Best Sushi in Ede!

Annet
18 juli 2022

Sneller dan afgesproken..zeer verzorgd erg smaakvol.

Myrthe
18 juli 2022

Het was weer heerlijk! Met zoveel zorg bereid, en dat proef je!

Christian van Lint
18 juli 2022

Wederom heerlijke sushi’s. Heel goed verzorgd en op tijd gebracht. Een absolute aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raymond
17 juli 2022

Het was weer erg lekker.

Jan & Terry Langedijk
13 juli 2022

Prima, zoals altijd!

Henk vL
10 juli 2022

Vandaag een Honda box gehad, was weer prima. Op de afgesproken tijd stond de bestelling klaar.

Joleen Gorter
10 juli 2022

Bijzonder lekkere hapjes, voor het eerst bij u besteld! Prijs/kwaliteitverhouding is in orde. Binnenkort weer!

Sandra
9 juli 2022

Altijd een genot!

Gh Brouwer
7 juli 2022
John Jansen
6 juli 2022

Prima service en heerljke sushi, ebi, yakitori. Compleet met soyasaus, wasabi en gember.

Melissa
5 juli 2022

Heerlijk zeer lekkere sushi goede bezorging mooi op tijd. En leuke korting bij opnieuw bestellen.

Saskia
4 juli 2022

Heerlijke sushi en snel bezorgd

A. Coppes
4 juli 2022

Super lekkere sushi en de bezorger kwam eerder dan de verwachte tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gh Brouwer
2 juli 2022
Maaike
26 juni 2022

Wederom erg lekker!

Inge
19 juni 2022

Zat helaas maar 1 flesje soja saus bij. Smaak was heerlijk verder, beetje slordig gerold maar prima sushi

Christian van Lint
18 juni 2022

De allerbeste sushi, zo verfijnd en lekker. Het kan niet beter. Bedankt maar weer voor het genieten van jullie sushi. Het was weer super goed verzorgd. Ga zo door !!

Kamphuis
14 juni 2022

Heerlijke sushi, warme gerechten komen warm aan, heel vriendelijke bezorging. Wij gaan hier vaker bestellen.

Christianne
13 juni 2022

Dit is hoe sushi hoort te zijn! Perfect gekookte rijst, goed formaat rollen, uitstekende kwaliteit vullingen. De sashimi was subliem. En de bezorger kwam een half uur vroeger dan verwacht. Heel fijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Blankestijn
10 juni 2022
Georgie
8 juni 2022

Wat een toptent! Al heel wat sushi gegeten en in de meest luxe restaurants maar hier word ik echt happy van. Vers en echt lekker. Hier ga ik vaak vaker vaakst bestellen 😁

Willem
6 juni 2022

Super lekker,vlotte bezorgind

Leo van den Top
6 juni 2022

Goede kwaliteit. Altijd een feest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex
3 juni 2022

Uitstekend eten! Snel bezorgd, vriendelijke bezorger, absoluut een aanrader!

M
29 mei 2022
Henk
28 mei 2022

Kwaliteit is de prijs wel waard.

Arike
26 mei 2022

Voor de eerste keer sushi besteld. En wat was dit lekker. We gaan hier zeker vaker bestellen!

Natascha
26 mei 2022

Wij komen speciaal vanuit almere voor de sushi.

Gh Brouwer
23 mei 2022

Super lekker. Erg goed. Bestelling netjes op tijd en keurig verzorgd. Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel Prummel
21 mei 2022

Top !

Céline
20 mei 2022
ilse
19 mei 2022
Yvette
14 mei 2022

Heerlijke verse sushi, de dragonbox is helemaal top!

As
14 mei 2022

Erg lekker, enorm van genoten. De bezorging was netjes op tijd

Lisa
14 mei 2022
Kees
10 mei 2022
Teun van Manen
10 mei 2022
Jan Langedijk
9 mei 2022

Zoals altijd prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John Jansen
1 mei 2022

Heerlijke sushi, vers, verzorgd. Yakitori is een aanrader.

Elly
30 april 2022

Was heerlijk en keurig op tijd bezorgd.

Christian
30 april 2022

Was erg lekker. Ga zo door

SG
28 april 2022

Prima sushi!

Aat
27 april 2022

Heerlijke sushi, op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

Vicky Haas
26 april 2022

Heerlijke sushi!

Raymond
23 april 2022

De pokebols waren ook erg lekker. Maar volgende keer toch weer sushi.

Miranda Van veldhuizen
15 april 2022
Richard Kelderman
10 april 2022

Keer op keer dezelfde uitstekende kwaliteit! Wat een top bedrijf! Je betaald iets meer en moet iets langer wachten maar het is oprecht de beste sushi uit ede en omstreken! Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
10 april 2022
Van Lint
9 april 2022

Wederom uitstekende, goed verzorgde, smaakvolle sushi’s. Punctuele levering, netjes ingepakt

Terry Langedijk
7 april 2022

Zoals altijd heerlijk en goed verzorgd. Door het slechte weer en drukte in het verkeer was de bezorging wat later, maar daar werd netjes over gebeld. Top!

Jacqueline Eilers
7 april 2022

Verse sushi! Heerlijk!

Otten
31 maart 2022

Super, echt verse heerlijke sushi!!!

Nardo
30 maart 2022

Had om 20:15 besteld op een dinsdag en bezorging duurde dik een uur... Kwaliteit was overigens wel erg goed

Th v Heumen
28 maart 2022
Chris Hesen
26 maart 2022

sushi was weer heerlijk!

Jos
26 maart 2022

Perfect en heerlijk zoals altijd.

Pol
23 maart 2022

Het eten was heerlijk, ga zo door👍🍱

Hedie
19 maart 2022

Was weer heerlijk zoals altijd

Monique Bolthof
18 maart 2022

Het was weer een fantastische smaakervaring. Heerlijk!

Lisha
14 maart 2022
Laura
11 maart 2022

Was weer top!

Raymond
9 maart 2022

Het lijkt steeds weer beter te worden. Heerlijk! Ga zo door.

Chantita
4 maart 2022

Fast delivery. Good quality product. Thanks.

Keizer
3 maart 2022
Renee
28 februari 2022
Sara javan
28 februari 2022
L. Heijmans
27 februari 2022

Zoals onze eerdere ervaringen: keurig op de afgesproken tijd ontvangen en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
27 februari 2022
Henk vL
27 februari 2022

Super lekkere Zalm Bowl.

Alex
26 februari 2022

Compleet pakket: makkelijk te bestellen, betalen, op tijd ophalen en dan een heerlijke maaltijd, top kwaliteit!

Tessa
24 februari 2022

We hebben er heerlijk van gegeten. Vriendelijk geholpen.

MBijl
22 februari 2022

Zoals altijd heerlijk verse sushi, de beste in sushi in Ede!!

Mike Borgmann
22 februari 2022

Goede kwaliteit en snelle bezorging. Heerlijk gegeten .

Arnoud Posthuma
19 februari 2022

Het was weer zeer goed verzorgd en heerlijk vers en smaakvol

Sandra Prins
13 februari 2022
Ilona
12 februari 2022

Heerlijke sushi (zoals altijd). Voor het eerst via jullie eigen website besteld, i.p.v. die van Thuisbezorgd. Zal ik zeker blijven doen! Bezorging was keurig op tijd.

Jeanne
10 februari 2022
Marit
8 februari 2022

Alles was top, zowel bezorging als eten!

Danielle
6 februari 2022

Was echt heel lekker!

Sanne
6 februari 2022
G.J. v.d. Brink
6 februari 2022

Keurig op tijd en tot het laatste bakje goed warm. We hebben heerlijk gegeten.

Marcel Prummel
4 februari 2022

Was weer Waanzinnig , Dank aan Chef Tijmen

Hannelies
3 februari 2022

Geweldig! Wat een smaakvolle, verse sushi. En super bezorging. Top!

Arnoud
1 februari 2022

Heerlijke sushi.Vers, gevarieerd en lekker. We gaan zeker vaker bestellen👍

Sandra
1 februari 2022

De sushiwas erg vers, het was allemaal erg lekker. Prima op tijd bezorgd op ons vakantiepark met een telefoontje zoals gevraagd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
31 januari 2022

Heerlijke sushi! Ook voor zwangeren lekkere keus buiten de rauwe vis mogelijk, erg prettig!

Koudijs
30 januari 2022
Gerda
30 januari 2022

Super vers, juiste dikte, heel smakelijk, half uur eerder geleverd dan verwacht, alles perfect. Niet de goedkoopste maar als je kwaliteit wil wel de beste. 👏🏻😋

Joshua
26 januari 2022

Beste sushi die thuisbezorgd wordt in Ede. We halen altijd de specials

Rianne
23 januari 2022

De sushi is heel lekker. De bezorging op tijd, precies zoals aangegeven. 1 tip voor de temaki: de vulling ligt vaak er uit in plaats van er in. Waar wij vooral heel blij mee zijn is dat het mogelijk is om glutenvrij te bestellen. Er wordt netjes opgelet (wij hebben geen ziek kind na het eten:-)) en alles wordt goed aangegeven. Heel fijn!

René
22 januari 2022

Altijd van hoogstaande kwaliteit.

Jenny
22 januari 2022

Top alles op tijd klaar en het was heerlijk

Raymond
18 januari 2022

De smaak en kwaliteit is zoals altijd zeer goed. Alleen hadden we nu 2 rollen die zo los gerold waren dat ze niet gegeten konden worden zonder dat ze compleet uit elkaar vielen. Dit was wel een minpuntje.

Evy
16 januari 2022

Heel goed 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Terry
13 januari 2022

Ons vaste adres voor heerlijke sushi, pokebowl en finger food. Altijd goed.

Ilse
13 januari 2022
HAvL
10 januari 2022

Prima Sushi Honda box.

N
8 januari 2022

Goed zoals altijd

Marco Van wakeren
8 januari 2022

Lekker weer

Ronald
4 januari 2022

Altijd netjes en heerlijk eten. Top top

Irene
4 januari 2022

Snelle bezorging en heel vriendelijk! Bovendien was de sushi heerlijk en supervers, voor herhaling vatbaar!!

Van den Bos
3 januari 2022
JM
2 januari 2021
Richard Kelderman
2 januari 2021

Het kon weer niet beter! Je proeft de kwaliteit van elk ingrediënt in de sushi en er word echt met zorg aan gewerkt. Volgende keer de derde bestelling en dan krijg je ook een leuke korting. Ik betaal liever iets meer want je weet zeker dat je goeie sushi krijgt.

Dennis en Josien
1 januari 2021
Lia
1 januari 2021

Eindelijk weer eens goede en smakelijke sushi!

Adrie Bijker
31 december 2021
Willemsen
29 december 2021

Heerlijke sushi en precies op tijd. Nu 2x besteld en by far de beste sushi die we tot nu hebben gegeten in Ede

Kimberley
29 december 2021

De sushi was echt top! Het was apart verpakt zoals van te voren aangegeven. Alleen was het wel laat bezorgd.

Jos
28 december 2021

Vertraging van 45 min was wel erg lang, sushi top! Volgende x klant bellen misschien?

Mark
28 december 2021
Marieke
28 december 2021

Het smaakte heerlijk en werd precies op tijd bezorgd

Marloes
25 december 2021

Heerlijk gegeten, verse sushi, en bezorger was precies op de afgesproken tijd!

Van Lint
24 december 2021

Het was weer geweldig. Kan niet beter !!

Miranda
24 december 2021

Erg jammer dat de black angus sushi is veranders en er amper nog vlees op zit. Erg duur voor dat kleine beetje vlees. Verder was het weer super lekker

Jordy Dekker
23 december 2021

Top service, super lekker eten

Bouwnext
23 december 2021

Met een telefoontje vooraf kwam de bestelling razendsnel direct na 16:00 uur.en het was weer super vers! Voor de Womibo is dit een mooie afsluiting van het jaar geweest.

Diede
22 december 2021

Top! Keurig op de afgesproken tijd en heerlijke sushi zoals altijd!

Michèle Nijst
21 december 2021
Otten
19 december 2021

Echt super verse sushi heerlijk! Snelle levering! Wij gaan vaker bestellen!

Richard Kelderman
18 december 2021

We moesten bijna 1,5 uur wachten maar dat snappen we achteraf wel. De sushi word met grote zorg gemaakt en ziet er super uit, de smaken zijn fantastisch en je proeft echt kwaliteit! Er hangt een aardig prijskaartje aan maar deze sushi vergelijken met goedkopere sushi mag je gewoon niet doen. Wij gaan hier zeker vaker de sushi bestellen!

Jan
16 december 2021

Altijd goed!

Schut
14 december 2021
Nicole
13 december 2021
Linda
12 december 2021
Olivier
12 december 2021

Lekkere sushi uitgekozen... goede bezorging... zelfs iets te vroeg, geen punt. Het eten was ook van goede kwaliteit en erg lekker. Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pien
11 december 2021

Aanrader!!

Marco Van wakeren
11 december 2021

Lekker weer !! Beste in omtrek

Rachel
3 december 2021

Sushi is echt heerlijk! De yakitori kipspiesjes was meer vet dan kip. Echt niet lekker. Jammer dat ze de soyasauce waren vergeten, gelukkig had ik nog een half flesje thuis staan. Toch 4 sterren vanwege de heerlijke sushi die er ook nog heel mooi uitziet.

lvdb
1 december 2021
Evie Bons
28 november 2021

Heerlijke sushi en netjes op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emmy
28 november 2021
Ruben Spekle
28 november 2021

Vanavond opnieuw mogen genieten van de sublieme kwaliteit van Otoro Sushi. Elke keer weer super.

Anoniem
27 november 2021

Altijd een heerlijk hapje. Bezorging gaat bijna altijd goed. In het buitengebied is het soms even zoeken, maar dan wordt er even gebeld en komt het altijd goed. Bezorgers zijn ook altijd beleefd!

Terry
19 november 2021

Heerlijke pokebowls en sushi, snel geleverd

..
17 november 2021
N.v.Leeuwen
14 november 2021

Super lekker,een jaar op moeten wachten maar het wachten meer dan waard.

M van Bruggen
7 november 2021

Heerlijke sushi en altijd mooi op tijd bezorgd

Janbart Rierink
7 november 2021
NB
5 november 2021
Elly
5 november 2021

Bezorging keurig op tijd, maar kwaliteit sushi minder goed dan anders...

Marco Van wakeren
5 november 2021

Weer top

Van Heuven
31 oktober 2021

Wij hebben heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kuipers
31 oktober 2021
Ferry Smit
29 oktober 2021

Heerlijk van smaak en lekker vers, een aanrader

Anita
27 oktober 2021

Het was heerlijk!!! 17:55 besteld 18:18 was het al onderweg. Super snelle service👌

Erwin
25 oktober 2021

Erg lekker

Rianne
25 oktober 2021

Wat hebben we genoten van de heerlijke sushi van Otoro! De bezorging was heel snel en dat op een zaterdagavond. De bezorger was ook erg vriendelijk. Als we weer eens op vakantie zijn in Ede, dan bestellen we hier weer onze sushi. :)

Zomerhuis
24 oktober 2021

alles was heerlijk, alleen waren dit keer de yakitori ijskoud, terwijl de fried ebi wel heerlijk warm was.

Mastenbroek
23 oktober 2021

Ik ben geen expert in eten keuren maar het heeft wat mij betreft heerlijk gesmaakt! Snelle bezorging en nette en beleefde bezorgers!!

De Vries
23 oktober 2021
Anoniem
23 oktober 2021

Heerlijke sushi! En precies op tijd

Francisca
23 oktober 2021
Karin
18 oktober 2021

Sushi is uitstekend bezorging precies op tijd

Frits Bas
16 oktober 2021
Safia
16 oktober 2021

Altijd heerlijke sushi. En de bezorging op tijd. Als dat niet zo is dan laten ze het netjes weten. Voor sushi thuis voor ons zeker de beste in Ede!

Koos van Boven
11 oktober 2021

Zondagmorgen voor ongeveer 9 personen een mooi assortiment besteld. Op tijd bezorgd en het was uitstekend. Hulde !!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marit
8 oktober 2021
Iranilde Hoksbergen
5 oktober 2021

Voor de eerste keer besteld bij Otoro en dat ga ik vaker doen! Ik werd telefonisch super goed geholpen toen ik vroeg welke sushi ik mocht eten als zwangere vrouw. De bestelling kwam op de aangegeven tijd en de sushi was ontzettend lekker en smaakte heerlijk vers!

Barbara
4 oktober 2021
Anoniem
4 oktober 2021

beste sushi in Ede. Lang gezocht, maar Otoro is echt the best. Bezorging was iets langer dan gedacht maar keurig op tijd. Super vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
30 september 2021

👍

L.M.L.
30 september 2021

Ik heb op veel plekken in de wereld sushi gegeten waaronder tal van landen in Azië, kwaliteit is goed, maar niet onderscheidend tov andere sushi bezorgservices in Ede. De prijs is relatief te duur voor wat je besteld, en te weinig/dun plakken zalm op de rolls. De zwarte rijst is geen échte zwarte rijst maar er is kleurstof gebruikt, want zwarte rijst smaakt heel anders.

Reina
27 september 2021

Wij hadden voor 90€ besteld maar moesten toch nog bezorgkosten en transactiekosten voor ideal betalen, beetje jammer maar het eten was weer super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maaike
27 september 2021

Sushi zag er lekker uit maar smaakte vettig. Spiesjes waren aan 1 kant verbrand. Niet de kwaliteit die ik ben gewend van Otoro.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mathilde
27 september 2021
Raymond
26 september 2021

Heerlijk vers en smaakvol!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes
25 september 2021

20 min eerder dan verwacht (een zsm bestelling dus dan is dat heel fijn). Je proefde dat de sushi's vers gemaakt waren. Lauwe, krokante kip en garnaal erin. Met écht verse ingrediënten. Héérlijk! Wel 1 punt aftrek omdat ik het best duur vind. In totaal 17 sushi voor bijna €40.

Lvdb
25 september 2021

Top ga zo door.

Mark
25 september 2021

Snel en lekker, zoals gewoonlijk.

Hetty
23 september 2021
Marcel Prummel
22 september 2021

Echt heel goed

Jeroen
22 september 2021

Goede kwaliteit vis!

Paul
19 september 2021

Heldere website, voldoende keuze en vlotte bezorging ! Prima sushi!

Myrthe
17 september 2021

Wederom heerlijke sushi! Zelfs na een lange reis naar huis was de sushi nog helemaal tip top in orde :)

Lieu
15 september 2021

Wij hebben in het verleden vaker een poke bowl besteld maar vonden dat de hoeveelheid rijst/toppings niet in verhouding. Gisteren weer eens een pokebowl besteld en deze verhouding was top! Wij gaan weer wat vaker een pokebowl bestellen! :)

JM
13 september 2021
Bas
13 september 2021

Super sushi, rij er graag een stukje voor om!

Terry
12 september 2021

Het was weer heerlijk, gerechten waren nog lekker warm, binnen 45 minuten bezorgd (op zondag). Blijft onze favoriet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Z
12 september 2021

Heerlijke sushi. Vriendelijk personeel.

Gerdo
9 september 2021

Heerlijke sushi!

robert van leusden
5 september 2021
Eveline
5 september 2021

Het was weer lekker 👍

Frits Bas
2 september 2021

Het was voor ons de 1e keer en wij waren zeer enthousiast het was heerlijk en mooi op tijd , we komen zeker nog weer wat halen

Martijn
1 september 2021

Het was niet supersenl maar wel binnen de marge en tot nu toe de beste kwaliteit sushi die we in Ede bezorgd hebben gekregen!

Robin
30 augustus 2021

Vanwege een ongeluk kon ik de sushi niet afhalen, zij hebben het kosteloos netjes bezorgd. Super goede service!!!

Teun van Manen
30 augustus 2021

We zijn af en toe in Ede, maar wonen op een uur afstand. We halen regelmatig heerlijk eten bij jullie. Helaas bleek vandaag bij thuiskomst dat de lekkere saus bij de pokébowls ontbrak! Daardoor hebben we er deze keer veel minder van genoten.

Botol Sjebok
30 augustus 2021

Glimlach van de bezorger en het rijst was nog warm! Lekker smullen. Volgende keer black rijst sushi proberen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben
30 augustus 2021

Wederom fantastisch lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raymond
29 augustus 2021

Weer erg lekker en goed verzorgd!

Maaike Michon
28 augustus 2021

Altijd vers, lekker en precies op tijd!

Marco Van wakeren
25 augustus 2021

Top kwaliteit

Mariska
21 augustus 2021

Heerlijke sushi, keurig op tijd geleverd!

Lenderink
21 augustus 2021
Jeroen
19 augustus 2021

Super goede sushi. Erg van genoten. Heerlijk vers. Helaas met bezorgen iets vergeten mee te sturen werd meteen netjes opgelost en snel nabezorgd met een leuke extra. Gaan we zeker weer doen.

Terry Langedijk
17 augustus 2021

Vertrouwd adres, altijd goed, prima kwaliteit, keurige bezorging

Twan van Vliet
16 augustus 2021
lazlo van de Bunt
15 augustus 2021
Francisca
14 augustus 2021
Gert-Jan
13 augustus 2021

Keurig op tijd, en fijne communicatie!

Chris
13 augustus 2021

Als altijd bezorging keurig op tijd en wederom fantastische sushi!

Mikey
5 augustus 2021

Vele malen beter dan wat er in Den Haag en omgeving te krijgen is, heerlijk! Dank voor de fijne avond en leuk jullie weer te hebben gezien 🤗

Marit
4 augustus 2021
Marion
1 augustus 2021

Al een paar keer besteld, verse sushi, en de gerechten die warm moeten zijn, zijn ook echt goed warm! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter
1 augustus 2021

Heerlijke verse sushi’s. Geweldig dat dit in Ede mogelijk is. Veel beter dan andere aanbieders door de versheid van de sushi’s. Prijsstelling is wel aanmerkelijk hoger maar kwaliteit kent zijn prijs. Een paar verbeter puntjes zijn er wel: meer uitleg over de gerechten op de website is wenselijk. Nu zijn de omschrijvingen wat summier en voor de niet regelmatige sushi besteller onduidelijk. Ook klopt de aangegeven bezorgtijd niet in de praktijk. Jammer. Maar nogmaals de sushi’s zijn geweldig vers en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter
1 augustus 2021

Niet goedkoop, maar dan krijg je ook wat. Nog nooit zulke lekkere sushi in Ede gegeten. Ik ga zeker nog een keer bestellen. Absolute aanrader!

Mm
31 juli 2021

Zoals altijd weer super vers en goede bezorgservice!

Karin Willemsen
30 juli 2021

Goeie sushi vlekkeloze bezorging

anoniem
29 juli 2021
Wermeester
29 juli 2021

Fantastisch!

Berenbroek
27 juli 2021

De pokebowl was super goed alleen hadden we een shushi rol waar mijn partner van dacht dat de vis niet goed meer was en de shushi leek wat minder vers

Carin
25 juli 2021

Heerlijke sushi! Vooral die Avocado dragon roll!

Lazlo van de Bunt
25 juli 2021
Anoniem
24 juli 2021

Heerlijk sushi, goed gevuld. Wij bestellen hier regelmatig!

Roland
23 juli 2021

Erg duur. Minimum prijs van 25 euro is erg klant-onvriendelijk

Marit
23 juli 2021

Zoals altijd weer snelle bezorging! En het eten was ook super lekker!

Danielle
21 juli 2021

Goede variatie qua smaak. Kwaliteit ook lekker vers. Heerlijk genoten. Soms is bereiding wat wisselend.

Brigitte
19 juli 2021

Heerlijk gegeten, geweldige smaak combinaties. De beste sushi tot nu toe!

Ellen
18 juli 2021

De eerste keer besteld en zeer tevreden. Sushi is lekker, warme gerechten zijn ook goed en nog warm, snel bezorgd en goede prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sou
18 juli 2021

Tot nu toe de lekkerste sushi die heb gegeten! Heerlijk vers en als je zwanger bent geven ze netjes aan wat je wel en niet mag eten. Altijd op tijd met bezorgen, als ze iets later zijn wordt er netjes gebeld. Bezorgers altijd vriendelijk.

Teun van Manen
11 juli 2021

Alweer allemaal heerlijke, verse en duidelijk met zorg bereide gerechten. Complimenten!!

Claudia
11 juli 2021
Raymond
10 juli 2021

Heerlijk gegeten. Echt top!

GMB
10 juli 2021
Marco
10 juli 2021
Christian van Lint
7 juli 2021

De absolute top ! Beter kan niet. 2e keer besteld bij Otoro en het was overweldigend goed. Keurig op tijd geleverd en netjes verpakt. Echt super. Bedankt !!!

Peter
7 juli 2021

goed verzorgd, heel erg lekker en keurig op tijd bezorgd.

FJ van Dooren-Schouten
6 juli 2021

Heerlijk!

Janbart Rierink
5 juli 2021

Heerlijk gegeten. Warme gerechten waren goed warm. Snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

HenkvL
5 juli 2021

Weer een super lekkere Poke Bowl zalm en tonijn gehad.

Albert
5 juli 2021

Top!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johannetta
4 juli 2021

Heerlijke producten en vriendelijke service

Margreeth
3 juli 2021

Heerlijk, iedere keer klasse! Dat vonden onze vrienden die spontaan bleven eten ook!

M Van de Bijl
2 juli 2021

Dé lekkerste sushi uit Ede!! Veel keuze, altijd vers gemaakt, elke keer weer genieten!

Tevreden klant
1 juli 2021

Beste sushi in Ede!

EP
28 juni 2021

Een van de beste uit Ede. Bezorging is snel en duidelijke communicatie.

Ruben
27 juni 2021

Bezorging duurde een uurtje, maar de sushi is zeker de beste uit de omgeving

Lazlo van de Bunt
26 juni 2021
P.
26 juni 2021

Heel lekker en goed van smaak. Prima kwaliteit.

Marcia Groeneveld
25 juni 2021

Superlekker!

Ben
25 juni 2021

Heerlijke sushi goed optijd gebracht een echte aan rader

Anoniem
23 juni 2021
Susanne
21 juni 2021

Eten was vanavond echt uitstekend! Vooral de zalm dynamite roll was fantastisch. Vriendelijke bezorger en netjes op tijd. Top!

Max Straat
21 juni 2021
Bacas
19 juni 2021

Eerste bestelling bij ze…alle was heerlijk!! Wel prijzig maar de smaak is ook wel erg goed! Een absolute aanrader!

Edwin
18 juni 2021

Eten was top

Britt
16 juni 2021

Super lekker poke bowls

Peter Van Mierlo
13 juni 2021

Top sushi !!! Super smaakvol! Keurige bezorging én op tijd!! 100 punten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eva
13 juni 2021

Altijd een snelle levering en als het iets later komt wordt er netjes gebeld. Sushi was erg lekker

Margreet
13 juni 2021

Het was echt heerlijk! We bestelden de sushi altijd ergens anders. Maar dat gaan we niet meer doen.

Christa
11 juni 2021

Heerlijke sushi

Alon
6 juni 2021

vroeger dan verwacht, dat was fijn! En zoals altijd weer super lekker ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ann
6 juni 2021

Heerlijk gegeten, bedankt

Christian van Lint
6 juni 2021

We hadden een mooie varieteit aan sushi’s waaronder een aantal ‘specials’ Heerlijke sushi’s, uitstekende kwaliteit en verfijnde smaak. Heel erg goed en absoluut aan te bevelen.Alles netjes verpakt en keurig op tijd afgeleverd. Zeker voor herhaling vatbaar

Theo
6 juni 2021

Bestelling is altijd netjes op tijd en de kwaliteit van de sushi is top!

Quinten
5 juni 2021

Kk lekker neef

Marit
30 mei 2021

Sushi was perfect en fijn dat er ook wordt gekeken naar de opmerkingen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

HenkvL
30 mei 2021

Makkelijk bestellen, op tijd klaar om af te halen, vriendelijk personeel en het belangrijkste: heerlijk eten.

Eduard
29 mei 2021

Zoals altijd heerlijk. Beste sushi van Ede.

Jan
29 mei 2021
Margreeth
27 mei 2021

Heerlijk gegeten, zeer fijne kwaliteit en met zorg en liefde bereid. Top!

Rob Wuck
25 mei 2021

HEERLIJKE Sushi.